Snälla bli min igen

Sitter på pause, har läst alla bloggar och läst om mobiler, sen maja skaffade sin vita iphone för några veckor sen blev jag fast, trots att ni alla vet att jag tjatat om 5an länge.. Men så fort en mobil är vit eller rosa (som alla mina utan den blå varit) blir jag ju kär. Dock har fyran fått dåligt på batteritid (som för mig är en viktig bit), kameran ska heller inte vara så bra. Ska läsa mer, färgen och alla miljoner skal väger nog över, men att den inte har flash drar ner sjukt. Jaja, vi får se. Bloggar från mobilen nu så orkar inte läsa igenom. Har precis fått chokladkaka, den godaste jag någonsin ätit? trots att jag egentligen inte tycker om det. Nu börjar batteriet bli dåligt. Blir dåligt av surfande och alla appar. Hatar som sagt dåliga batterier! Nae, hörs kanske ikväll!

17e maj firande på jobbet och 16e maj festande hemma

Oslo dag trehundrafemtioett, 16 maj

När jag kom på mellomvakten satte vi direkt igång med att göra färdigt den där elendiga flaggan. När vi äntligen blev klara, barnen hade ätit frukost så gick vi upp till Plasthallen där alla Ullevålsbarnehagar samlades, så kom rytterpoliti och garden dit, så gick vi i tåg med dom, gjore två stopp, ett utanför barncentret på sjukhuset där barnen kom ut och tittade på uppträdande av garden och vi sjöng. De barn som inte var friska nog att komma ut stod i fönstrerna och tittade. Sen nästa stopp var vi cancercentret, samma sak där, några kom ut, andra såg ut genom fönstret.

Klarade oss undan regnet. Uppe vid Plasthallen igen hade garden teater för oss, populärt bland barnen. Sen gick vi tillbaka till dagiset, åt korv, lekte lekar och åt glass, och njöt av solen som faktiskt tittade fram lite.

Liter bilder på garden, hade gärna bjudit på mer bilder, men bilder med barn på får inte användas privat.

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå

Juste, sen kommer chefen och visar sin nya mobil. Så har hon köpt vita iphone fyra, alla blev helt förälskade, lika förälskad som jag blev när Maja köpte sin i april. Men enligt macrumors ska man absolut inte köpa den vita, för att det snart kommer en ny, så nu sitter jag här igen, vänta till den nya som blir 4s eller 5? (hoppas 5!) eller köpa en snart 12 månader gammal modell? Det sista låter ju ganska dumt. Men vi får se, inte säkert att den nya släpps i vitt, men troligtvis. Fyran i vitt skulle ha släpps för snart 12 månader sen tillsammans med den svarta, bara att den vita färgen släppte in för mycket uvljus som gjorde att det inte blev bra med kameran. Men nu har de löst problemet så då kan man ju ändå hoppas att den släpps i båda färgerna, för det är vit eller inget för mig just nu. Säkert därför fyran säljs rätt billigt nu med, för att det snart kommer en uppdatering, tror inte på ryktet till jul stämmer, men det dröjer kanske tre månader till så några hinner köpa den gamla vita innan de kommer med nya, de är ju inte dumma. Åååh, jag får se hur jag gör helt enkelt. Är iallafall dödskär i den, mer och mer, ju fler som har den på bussen, ju fler på stan, ju fler man känner. 

Är ju tyvärr lite såld.

Länge lever sommaren, den som kom och gick igen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för länge sen, så länge sen

Suck, ska snart på inflyttningsfest. Är förtillfället lite opepp. Får tänka att det är sista gången på ett tag. Nästa vecka kommer iallafall älskade Sara hit, och även den roliga pricken Rasmus. Då blir det ståhej hela tiden, med massa festligheter och alkohol inblandat, längtar ihjäl mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0