Lördag

Gud vad jag hatar barreakord på gitarr. Det dödar min självkänsla! Bäst att äta lite kex och ost istället. Linus gjorde btw asgod tacopaj, jätte god panacotta och efter det här kalaset och när Harry Potter filmen (nr7) är igång bjuds det på chockladbollar.  Puss

Bevis!


Onsdagslit

Onsdagseftermiddag! Jag ligger i soffan och försöker softa ner mig efter tre dagars sliiit. Mitt eget slit. Min chef bad mig städa lite.. Detta tog jag på yttersta allvar och gjorde om alla utställningar i hela butiken. Så nu äre gjort. Fick en massa cred idag när hon kom tillbaka. Fick sluta lite tidigare och nu äre jag som ska njuta av lite mera GI mat och senare en löprunda i Oslo. Att jag orkar. Att Linus orkar, jag hänger bara med på en bananskal. Maten idag är Mousaka som är starkt kryddad (bra för matsmältningen..). Det är faktiskt inte bara slit på schemat idag, vi ska till Frallan och kolla film eller liknande grabb-göra. Hoppas min Mattipatti kommer förbi en sväng också.

Huungrig!

Hej finvänner!

Jag kan säga så här:
Jag orkar inte vara duktig längre, men jag vill inte svika gänget. Därför tar jag igen det på min egen tid. Alltså, istället för att hänga på SATS, eller hänga tvätt tex så sitter jag här. Tänker inte flytta på arslet förrens det är dags att äta dagens GImat eller powerwalk mot jobbet! Just nu tänker jag bara på vetemjöl! Varför ska det va onyttigt?! Mm, bröd, bullar, boller, muffins, kakor, pannkakor, PASTA, mmmm! Vill ha! (Men, jag har inte klagat på ont i magen en enda gång + att man nästan ser magrutorna nu. Inte fel det heller!)

Igår då jävlar sprang vi om man säger så. Linus och hans jävla vilja. (ursäkta att jag svär, hänger bara med svärandes killar i det sista..) Vi åkte upp till Sognsvann? i Oslo. Omklädda för lite spingeri. Linus och Frallan hade förklarat för mig att det skulle va mycket uppför, stenigt och massa rötter. "jaja, blir väl inte så farligt" tänkte jag. Fan, vad fel jag hade! Spåret var bara en enda uppförsbacke alá norsk-style (inte bjälbotullbacken i Skge). Men vi sprang och sprang! Jag var inte rädd för att slå mig förrens vi skulle springa ner igen. Mitt hjärta blödde bokstavligt. Kändes som någon skulle slita ut det. Men vi sprang! Mötte ett gäng crosscykel-tränare. Gud att dem törs! Hade aldrig i mitt hela liv cyklat där kan jag lova! Efter att vi sprungit förbi den stenigaste delen spurtade vi utav bara helvete(sorry igen!). Sprang benen av mig! Men gud vad skönt! Kändes som att flyga! Längtar redan till nästa gång. En hel timme av koncentration på att inte trampa snett!
Ps. det var sjuuukt vackert där uppe! Vilken natur!.

Efter träningen handlade vi nam nam(utan kolhydrater..) på Ica och kollade på film hemma hos Frallan med Krippe&Matilda! (jag tror frallans snåla lägenhetstjejer garanterat ändrat hans tv till energispar för att sänka elkostnaderna!) Jag längtar till mera vardagsmys i höst!

Mina naglar är asfula. Så nu ska jag måla dem dagen till ära! Helgen berstår av Jobb! Kärleksmys i morgon med rödvin +grill på frallans grill!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0