you should be sorry, you're the one who left

I sånna här lägen är jag så glad över min fina dagbok jag fick av Malin i 22-årspresent. Den kommer väl till användning när jag behöver avreagera mig på saker jag inte kan skriva om här. I alla fall, onsdag imorgon vilket innebär onsdags-klubben på Hugo. Får sällskap av grabbarna grus så det lär ju bli en awesome kväll. Nä, nu ska jag sova, godnatt!

onsdags&torsdags-fylla!

Har haft två helt sjukt bra dagar och imorgon när vi ska fira Sara lär ju inte bli sämre!

Efter att jag slutat igår hamnade jag som sagt på O'Learys med Jennifer, Jonte, Danne och John. Vi åt goda hamburgare alla fem, men det dröjde inte länge förrän grabbarna beställde in både tequila-shotar och jäger redbull. Lagom runda om fötterna (då va klockan inte ens 21..) gick vi ner till T3 och beställde in ännu mer att dricka för att sen avsluta kvällen på Hugo. Vi kom hem strax efter 00 och gick och la oss direkt. Eller ja, efter att jag i stort sätt spytt ner hela handfatet, hehe. Jag har världens bästa kombo som fick städa upp efter mig. Kombo of the year, aarå!positiva ord såhär på kvällskvisten

Okej, kanske beror det på att jag precis gått in på 4 veckors efterlängtad semester, men jag är så nöjd. Med allt. Det bara flyter på nu, alltihop. Trots att jag älskar helger så älskar jag nästan vardagen mer: allt som numer blivit standard. Jag mår bra och jag har bra människor kring mig, var mer kan man begära?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0