Dag 14 Dåliga vanor och laster

Jadu, dåliga vanor och laster. Det är ju egentligen sånt som man ogärna vill visa och lyfta fram. Jag kanske ska låta bli? 

Ae, jag skäms inte. Nu ska vi se. Vad kan det vara?
Jag pillar mig i håret alldeles för mycket, jag glömmer saker och ting väldigt fort, jag gör allt i sista minuten, jag måste ha örhängen annars får jag panik. Ja, jag tror egentligen att listan kan bli längre eftersom jag upptäcker sånna saker ju mer årena går. Men jag är inte bitter, att ha dåliga vanor och laster är ju att vara en människa. 
De som inte har dåliga vanor och laster är nog .. robotar.

Dag 13 En vanlig dag hemma hos mig

Jag gör faktiskt inget speciellt eftersom jag blir extremt trött efter åtta timmars jobb och efter nästan en timmes resande från Slependen till Nordstrand. Men för att göra ett försök så kommer jag hem, går på toa, sätter på Chrisitan (hahaha, dör!), checkar Facebook, äter, kollar på tv, läser bok, lyssnar på musik och behöver jag duscha så gör jag det, förbereder min väska inför dagen efter, ställer klockan på sjukt tidigt och lägger mig. 

Så spännande och kort var det, wohoooooooooooooooooooooooooo!

And at once I knew I was not magnificent.


Dag 12 10 saker du inte vet om mig

1. Jag älskar att äta mat och se på matprogram (helst något med Gordon Ramsey eller Top Chef) samtidigt.

2. Jag väntar alltid några signaler innan jag svarar i telefonen. Jag vill ju inte verka för desperat.

3. Jag har varit bloggberoende en gång i tiden. Det beroendet har dock slutat då jag har blivit så irriterad och avundsjuk på vissa bloggare. Är väll inte kul när andra lyckas? Haha, nej då.

4. Jag älskar slott så in i helvete och det är min dröm att få åka på slottsturne i England och Frankrike. 

5. Jag hatar skräckfilmer, verkligen hatarhatar!!!!!!!!!!

6. Att pilla i håret för mig är avslappning. Jag drar i det och snurrar hårstråna till att jag fastnar.

7. Jag älskar Twilight.

8. En gång i tiden lyssnade jag enbart på hiphop speciellt Eminem. Jag hade t-shirtar, alla hans skivor, en hel drös med planscher på väggarna i mitt rum och försökte att leva som Eminem. Jag var nog den kvinnliga Stan och för att ge mig en större töntstämpel i pannan så jag kan berätta att jag hette Eminen_flikka på Lunarstorm (med två k .. på riktigt ..)

9. Jag typ ... gillar ... Justin Bieber. Inte så mycket att jag vill byta mitt bloggnamn till JustinBieber_flikka men ja tycker att han är en talang och att det är pga av hans löjliga småtjejer till fans som gör att han blir hatad. 

10. Jag är för monarki.

Nu vet du!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0