MUMS MUMS

Gick ner till Ica för en stund sedan för att handa lite, och upptäckte på vägen att det var marknad nere i vilberens centrum :) massorna folk. Gick förbi där dom gjorde färska munkar och brända mandlar, så var bara tvungen att köpa hem. Mums mums!


fredag

Idag så började dagen med att jobba några timmar, eller från halv åtta till halv tio på mysiga kafé tolvan :D måste rekommendera feta fil, speciellt frukostmackorna, dom varma! Mums mums. Var riktigt kul idag med, Elvira var hemma med mormor men hon sov mestadels. Haha. Efter att jag kom hem fixade vi till oss och tog bussen ber till stan, ja bussen! Är inte ofta men i dagens regn blev det så. Vi mötte upp Anna och sötnosen Astrid för att traska vidare till Ylva och godingen Tova. Där blev det tårtkalas på ylvas fina tårta hon gjort, så duktig och SÅ god blev en massa prat med så klart. Himla mysigt. Tack Ylva och Tova för fikat och tack alla tjejer för trevligt sällskap!


LYXIG FÖRMIDDAG

Nu har min lilla snutt sovit i snart två timmar, brukar aldrig hända så här på förmiddagen! Men vi vaknade runt halv sex idag och sen har det varit full rulle, så hon kanske var lite extra trött idag :) sötnosen min! Jag har passat på att fixa i ordning mig lite, plockat hemmma, suttit vid datorn och druckit kaffe. kan vara skönt det med ibland, men nu börjar jag bli lite rastlös så hoppas hon vaknar snart. haha. Runt lunch så ska vi traska ner mot strömmen för att möta upp Sara och Elin med deras små prinsar då vi ska ta en liten promenad och kanske en fika  ♥ det sitter ju aldrig fel. Hoppas ni får en bra dag!

MAMMA ❤ UGGLOR

Ja som sagt, ugglor är någonsin jag totalt kärat ner mig i! Haha :) är ju så fint. Har massor av idéer och tankar till litens rum nu, måste bara ta tag i att börja. Men snart så. När jag kom in på denna Norrköpings tjej som virkar så grymt fina saker och såg mössorna hon gjorde kunde jag inte motstå dom. Mailade till henne och på någon dag var det fixat. Så nu kommer en fin ugglemössa pryda vår finastes lilla huvud i höst och vinter. Love it ❤ Helt fantastisk service. Skulle egentligen ta tag i att lära mig att virka själv, kan det vara så svårt? Hm. Får resa på någon gång.


8 år vid min sida

Idag så har min älskade pojkvän funnits vid min sida i åtta hela år! Helt fantastiskt  ♥ Trots motgångar så har vår kärlek vuxit sig starkare. Att vi nu har en helt underbar liten dotter som är en del av oss, det bästa och det finaste vi har kunde man inte drömma om för ett par år sedan. Att vara en familj är helt underbart, en perfekt liten familj som jag älskar så otroligt mycket så det bara värker i hjärtat  ♥ ♥ Att tänka på alla de år vi har framför oss är stort. Ingenting gör att jag skulle vilja vara utan er en sekund, tanken får min nästan att gråta. ÄLSKAR ER!
 
 
Vi för ca 6 år sedan, haha. Så små  ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0