Johanna's armband

Johanna köpte ett armband med vit ros och ett utav de två berlockarmbanden. Hon blev mycket nöjd (jätteroligt!) och skickade med en bild!


Besök Johannas blogg här: Materialgirl

Förtydligande

Jag bjuder alltid på frakten och en smyckespåse :)

Ledsen

Ledsen för gles uppdatering, för tillfället har jag haft hur mycket som helst i skolan, tävlingsdansat och övrigt, så har inte haft tid att uppdatera. Men snart är jag i gång igen :)

Lisa's armband

 

Lisa har skickat bilder och bloggat om armbanden hon köpa av mig. Hon köpte "röd jordgubbe" och "blå väska". Här kan ni läsa hennes inlägg :)


Under kategorin armband finns armbanden som går att köpa förtillfället :)


Påfyllning snart

Ska posta lite beställningar idag, kul att ni gillar mina smycken :) Har beställt lite nya saker idag med. En grej kommer nog bli populär, men dock kommer det bara tillverkas 3 st par av dessa...

Svart väskorSvart armband med två väskberlocker, varav ena har texten "shopping". 79 kr. Frakten bjuder jag på.

Förtillfället finns denna bara i ett exemplar.

Örhängen ankare

Silverörhängen med ankare.
49 kr. Frakten bjuder jag på. 

Passar bra till Berlockarmbandet
(inlägget under).

SLUTSÅLT! Kan göra fler vid önskemål.

Berlockarmband silver


Silverfärgat berlockarmband med fem stycken berlocker, korna med texten "PRINCESS", ankare, jordgubbe, ros och väska. 105 kr. Frakten bjuder jag på.

Detta armband finns ednast i två exemplar, så det kommer bara vara du och en till som har ett exakt sånt här armband i hela Sverige.

Finns bara ett av dessa kvar! Men går att beställa liknande.

Påfyllning, peacehängen

Dåliga bilder, men dessa berlocker finns återigen inom en vecka :) Men bara ett fåtal, vill ni reservera, skicka då ett mail till matildaf_smycken@hotmail.com. Reservationen medför inget köptvång!

 

Lite nytt

Idag har jag beställt hem lite nya grejer till armbanden. Ska snart även beställa hem lite material till halsband och örhängen. Här nedan, eller underkategorin armband kan ni se armbanden som finns inne just nu :)

Köpinformation

Information:
Alla smycken är handgjorda av mig. Alla delar jag använder är i nickelfritt stål, och är godkänt enligt EU:s nya nickellag. Mockabanden flätar jag själv. För att hålla ditt smycke i så gott skick som möjligt rekomenderar jag att du förvarar det i den medföljande smyckespåsen och inte sover, badar eller sportar med det.


Priser:
Alla mockaarmband kostar 75 kr om inget annat anges. I alla priser ingår smyckespåse. Frakten bjuder jag på!


Så här gör du:
• Titta på smyckerna och välj vilket du vill ha
• Maila smyckets namn (rubriken till inlägget, tex röd jordgubbe) till mig, samt ditt namn och din adress.
• Så fort jag ser mailet skickar jag mitt kontonummer till dig / adress (beroende på om du betlar via post eller internet)
• När jag ser pengarna på mitt konto/fått hem pengarna, skickas smycket, som beräknas vara hos dig 1-2 dagar senare.

Mail: matildaf_smycken@live.se


Specialbeställning:
Om du vill kan du specialbeställa ett smycke (framförallt mocka-armbanden). På så vis kan du få vilken/vilka färger du vill på armbandet, och även välja berlock/berlocker. Du kan även ange storlek på armbandet. Detta kostar 75 kr, och då ingår frakt och smyckespåse. Om du vill ha flera berlocker på armbandet tillkommer det en avgift på 10 kr / berlocken.

(Vid specialbeställningar tar leveransen ca en vecka, för då jag måste få tid att tillverka armbandet åt dig)


Ångerrätt:
Om du inte är nöjd med smycket, eller om det skulle vara trasigt, skicka då ett mail till mig och förklara vad som är fel, så kommer vi överrens om du ska få ett nytt smycke eller pengarna tillbaka. Skickar du tillbaka smycket får du själv stå för frakten. Ångerrätten gäller i 14 dagar efter köp.


BVR nyckel och låsBlått, vitt och rött armband med nyckel och lås. 79 kr. Frakten bjuder jag på.

Såld. Men du kan beställa ett likadant för samma pris. Leveransen är då ca en vecka, för jag måste hinna få hem varorna och göra armbandet åt dig. Maila mig vid intresse!

Vit rosVitt armband med ros. 75 kr. Frakten bjuder jag på.
.

Läsarbild

Fick två bilder ifrån Elin som har köpt Röd jordgubbe. Kul att du blev nöjd med ditt armband :)

Rosa rosRosa armband med ros. 75 kr. Frakten bjuder jag på.
.

RSS 2.0