lördag

Vaknade 45 minuter innan alarmet ringde imorse och förvånandsvärt pigg medans sömntutan brevid såg ut att kunna sova i 100 år till. Jag började promenera till jobbet men hann inte längre än til OKQ8 förrän regnet började ösa ner. Jag som tänkte vara duktig att gå fick ta taxi till slut. Nu sitter jag något fattigare på jobbet men är åtminstonne torr! Nu väntar jag på Erik som är iväg och köper räkmackor till oss, förmiddagslyx.

måndagslyx

Sitter hemma i en lägenhet som är ovanligt tyst just nu. Här blir jag helt själv en vecka framåt. Spännande. Kvällen till ära så har jag unnat mig lite god mat och ett glas rött. Living on the edge. Jag kommer ju ha huvudvärk imorgon i vilket fall som helst, så varför inte njuta lite? Dessutom kan väl inte bara ett glas vara så farligt? Helt okej måndag annars och jobbet gick faktiskt bättre än väntat så ja.. skål!


från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Det känns som att huvudet är på väg att sprängas i tusen små bitar. Jag behöver bli frisk och det är fan illa kvickt nu för jag SKA till jobbet imorgon om jag så ska dö på kuppen. Jag har inte tid med den här satans hjärnskakningen längre. Fanfanfan också.

smultronstället

SKOJA INTE att jag fick chocken imorse när jag gick in i vardagsrummet och ser att Ante och Raz ligger och sover på soffan. Andra gången den här veckan, känns som att jag får börja ta betalt snart. Det är inget jävla vandrarhem det här! Eftersom jag inte drack igår bestämde jag mig för att bli den där jobbiga jäveln, så vid 10-tiden tvingade jag upp packet för att åka till ett regnigt Söderköping och äta glass. Så tack Sara, Jennifer, Matilda, Ante och Rasmus :) Nu är jag nöjd och belåten!

Om ett tag ska vi bort till Uffe och äta grillat. Jennifer har ju världens nästbästa pappa alltså! Ikväll styr vi kursen mot Lundby. Och med tanke på min hjärnskakning så blir det nyktert ikväll också.. ellerrrrrr?gårdagen


you're my boomerang

jag älskar dig
betyder inte ett dugg om man inte visar det


Det blev inget jobb för min del idag. Tycker det vore gött mos om saker och ting skulle ta och ordna upp sig snart. Så har jag tvättstugan också. Jag orkar egentligen inte, men smutsiga kläder löser ju inga problem. Så här sitter jag och svettas, efter att ha löpt upp och ner som en tok till och från tvättstugan. Älska livet.

det är en sjuk värld vi lever i

word.

good life

Har precis tagit ett bad och lyckades även denna gång med att inte drunkna. Det kallar jag en bra start på dagen! Jag har också hunnit vara nere på ICA och köpt lasagne (tack Karin) samt lite choklad. Lite får man ju faktiskt unna sig när det är lördag. Så att.. Jag som är världens mest rastlösaste människa ska med andra ord försöka koppla av idag. Typ se någon töntig kärleksfilm och läsa någon bok.

Kan väl erkänna att jag tagit med mig ett ombyte kläder och klackar hit, ut i fall att jag skulle få återfall. Eller nej, inte få, ta. Ta åtefall. Det här ska bli.. Spännande!

mhm

Om en timme slutar jag äntligen så då ska jag direkt hem till kombo som fixat så maten står på bordet! Hon förtjänar också medalj vissa tilfällen. Dumt nog jobbar hon natt hela helgen så det blir väl jag och dexter då..

living on the edge

Vill ni veta vad äkta vänskap är? Det är när man lyckas att inte slå ihjäl sin halvgalna kombo som yrar runt skrikandes i lägenheten för att ingenting i hennes garderob passar inför kvällens dejt med prins charming. Jag höll mig lugn, berättade gång på gång hur fin hon var osv. Jag förtjänar fan medalj.

Nä, nu ska jag äta! Det blir vitlöksbröd till förrätt och ben&jerrys till efterrätt. Huvudrätten skippar jag.

beslutsångest

Det har alltid varit 'det spelar ingen roll' för mig. Är inte saker, livet osv, viktigare än så? Jag vet aldrig vad jag vill, jag vet bara vad jag inte vill.

bara för att jag gillar den här bilden


TISDAG

Ett dygn borde bestå av mer än 24 timmar. Kan vi inte nföra 30-timmarsdagar istället? Minst. Ett dygn går alldeles för fort och jag hinner fan inte med alla gånger. Idag jobbar jag 08.00-21.45 och nästan direkt när jag kommer hem måste jag lägga mig för att orka gå upp lika tidigt imorgon. Tråkigt liv, men bra deg i september som kommer göra livet desto roligare.

Back to business osv.

min fina

img_20110801_171 (MMS)


MÅNDAG

Idag är jag ledig från Telenor så jag har en rätt soft dag på Stadium mellan 8-17. Efteråt har jag och Jennifer några ärenden att uträtta på staden innan vi beger oss mot Sörping och Smultronstället. Vi har varit alldeles för dåliga på att äta glass där den här sommaren..

Helgen har varit lugn och fin. I lördags satte jag mig själv före vänner och alkohol, vilket gjorde mig gott. Igår kom min moster med familj och hälsade på, vilket va trevligt :) Släkten träffar man alldeles för sällan! Kvällen avslutades på minigolfbanan med Jennifer, Andreas, Erik och Elias. Jag kom 2:a men surade faktiskt inte för det, huvudsaken va att klå Ante, vilket jag också gjorde.

RSS 2.0